Heeft u een allergie?
Meld het ons!

Op deze pagina kunt u reserveren bij Da Luca, hét Italiaans restaurant in Amersfoort. Bij uw reservering kunt u in een opmerking aangeven of u speciale wensen heeft.
Actueel

Aangepaste openingstijden

Van 24 december 2020 tot 6 januari 2021 zijn wij gesloten dit jaar. Tot aan de 24ste kunt u nog steeds bestellen en afhalen van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. En dan zien we u weer graag terug in het nieuwe jaar vanaf donderdag 7 januari 2021!

Coronamaatregelen

We zijn alleen voor Italiaans eten afhalen open

Vanaf donderdag t/m zondag kunt u vanaf 13:00 een bestelling of een reservering plaatsen door het volgende nummer te bellen 0334756197

De bestellingen zijn vanaf 17:00 af te halen in een specifiek tijdslot afhankelijk van de drukte in de zaak. Heeft u symptomen? Dan adviseren wij u thuis te blijven of iemand anders te vragen om de bestelling op te halen.

 

Houdt bij het afhalen rekening met het volgende:

• Bestel van te voren. Dit kan door ons te bellen vanaf 13 uur op 033 475 61 97.

• Je krijgt een tijdstip aangewezen wanneer je de bestelling op kunt halen. Hierbij geldt: kom op tijd — niet te vroeg of te laat.

• We hebben het liefst dat per bestelling één persoon langskomt om het op te halen. 

• Houdt binnen het restaurant 1,5m afstand aan. Alleen zo kunnen we jouw veiligheid en gezondheid waarborgen en die van andere.

We hopen jullie snel weer te zien!

Team Da Luca

Wilt u

Reserveren?

Zin om uit eten te gaan in Amersfoort? Dat kan nu even niet bij Da Luca, hét authentieke Italiaanse restaurant in hartje centrum. Helaas is het op het moment alleen mogelijk om af te halen. U kunt ons afhaalmenu hier bekijken. Bestellen kan alleen via 033 475 61 97 en wij bezorgen niet.

Contact

Lekker uit eten in Amersfoort

U vindt ons in het centrum van Amersfoort op de Bloemendalsestraat 25.

Neem contact op met ons:

telefoonnummer: +31 (0)33 475 61 97
e-mail: daluca@live.nl

Openingstijden: donderdag t/m zondag vanaf 17.00 (aangepaste tijden)

Voor het laatste nieuws & actuele openingstijden ga je naar onze Facebookpagina.

Ga uit eten in Amersfoort bij pizzeria Da Luca Amersfoort