Heeft u een allergie?
Meld het ons!

Op deze pagina kunt u reserveren bij Da Luca, hét Italiaans restaurant in Amersfoort. Bij uw reservering kunt u in een opmerking aangeven of u speciale wensen heeft.
Actueel

We zijn weer open

Voor het restaurant alleen op reservering. Houdt er rekening mee dat we werken met shifts om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen. Heeft u symptomen? Dan vragen we u graag om thuis te blijven.

Vanaf donderdag t/m zondag kunt u vanaf 13:00 een bestelling of een reservering plaatsen door het volgende nummer te bellen 0334756197

De bestellingen zijn vanaf 17:00 af te halen in een specifiek tijdslot afhankelijk van de drukte in de zaak.

Wilt u

Reserveren?

Zin om uit eten te gaan in Amersfoort? Dan bent u bij Da Luca, hét authentieke Italiaanse restaurant in hartje centrum, aan het goede adres.

Als een van de beste pizzeria’s in Amersfoort waar u traditionele pizza en heerlijke pasta’s kunt komen eten, willen we graag dat onze klanten met plezier bij ons komen. Om te zorgen dat het een leuk avondje uit wordt, is het aan te raden om van te voren te reserveren. Vooral in de weekenden kan het heel druk zijn, dus zorg dat u van een plaats voorzien bent door online te reserveren via Eet.nu of door te bellen naar 033 475 61 97.

Wilt u toch liever afhalen? Dat kan ook! U kunt ons afhaalmenu hier bekijken. Bestellen kan alleen via 033 475 61 97 en wij bezorgen niet.

Contact

Lekker uit eten in Amersfoort

U vindt ons in het centrum van Amersfoort op de Bloemendalsestraat 25.

Neem contact op met ons:

telefoonnummer: +31 (0)33 475 61 97
e-mail: daluca@live.nl

Openingstijden: donderdag t/m zondag vanaf 17.00 (aangepaste tijden)

Voor het laatste nieuws & actuele openingstijden ga je naar onze Facebookpagina.

Ga uit eten in Amersfoort bij pizzeria Da Luca Amersfoort